Η δικτατορία του μπιμπερό...

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Έχετε πατήσει ποτέ "Επόμενο Ιστολόγιο" στο πάνω μέρος της σελίδας του blog σας; Εγώ λοιπόν το πάτησα, καμιά 20αριά φορές. Έμεινα πραγματικά έκπληκτη, διαπιστώνοντας ότι το 99,9% των τυχαίων ιστολογίων που είδα, ήταν φτιαγμένα από μητέρες-νοικοκυρές, αφιερωμένα κυρίως στα παιδιά τους.
Αμέτρητες φωτογραφίες με κάθε μικρή λεπτομέρεια της καθημερινότητάς τους, και πλήρες αρχείο της παραμικρής τους κίνησης... Λουλουδάκια από 'δω, αρκουδάκια από 'κει κ.ο.κ.
Εννοείται, φυσικά ότι πρόκειται κυρίως για αμερικανικές οικογένειες, που προφανώς συναγωνίζονται μεταξύ τους, ποια έχει αγγίξει το american dream με μεγαλύτερη επιτυχία... Ξέρω, ξέρω, πάλι γκρινιάρα και στριμμένη θα με πείτε... Αλλά, με ξενίζει το γεγονός ότι δημοσιεύουν χωρίς περιορισμό φωτογραφίες των παιδιών τους, γνωρίζοντας (φαντάζομαι) ότι κυκλοφορούν τόσοι ανώμαλοι εκεί έξω! Μάλλον δε θα έπρεπε να λέγεται "Η δικτατορία του μπιμπερό το post", αλλά "Νοικοκυρές σε απόγνωση". Εντάξει, δεν έχω παιδιά, αλλά αν είχα, δε νομίζω ότι θα τα εξέθετα έτσι, όσο περήφανη και αν ήμουν γι' αυτά.
Τέλος πάντων, ας μην το κάνω και θέμα -ως μια απλή παρατήρηση ξεκίνησε και κοντεύω να γράψω τους "Άθλιους" (υπερβολική όπως πάντα). Καληνύχτα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου