Αγαπημένες beauty vloggers!

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Καλλυντικά ομορφιάς μακιγιάζ και εργαλεία
Άνοιξη και ομορφιά πάνε μαζί! Λίγο η φύση που λουλουδιάζει, λίγο η διάθεσή μας να γίνουμε ομορφότεροι και ομορφότερες, μελισσούλες, πεταλουδίτσες κ.ο.κ.!
Γι' αυτό κι εγώ βρήκα την κατάλληλη εποχή να εγκαινιάσω τη νέα στήλη του "Χωρίς Ειρμό" και να μοιραστώ μαζί σας τη νέα μου τρέλα: καλλυντικά, αρώματα, lifestyle, beauty bloggers, λίγες νότες λάμψης μέσα στη μουντή καθημερινότητα της κρίσης!  Ποτέ δεν ήμουν κολλημένη με τέτοια πράγματα, αλλά έπρεπε να τριανταρίσω για να εκτιμήσω τις ευεργετικές ιδιότητες του να φροντίζεις και να νταντεύεις τον εαυτό σου!
Οφείλω να ομολογήσω ότι η μανία μου αυτή ξεκίνησε από μια πολύ συγκεκριμένη πηγή: το Youtube! Γι' αυτό και την πρώτη ανάρτηση της ενότητας αυτής, θα την αφιερώσω στους "ενόχους", τις αγαπημένες μου beauty bloggers, ελληνίδες και ξένες (κυρίως) που εδώ και περίπου ένα χρόνο με συντροφεύουν στα μονοπάτια της ομορφιάς.
Κάποιες ασχολούνται με κάπως πιο τεχνικά θέματα μακιγιάζ και περιποίησης, άλλες προτείνουν πιο ολοκληρωμένες λύσεις lifestyle, αλλά πραγματικά τις θαυμάζω όλες, γιατί είναι απλές κοπέλες της διπλανής πόρτας που ξεκίνησαν να ανεβάζουν μόνες τους video στο youtube για να μοιραστούν τις ανησυχίες τους και τα ενδιαφέροντά τους και πολλές από αυτές έχουν φτάσει πολύ ψηλά (μιλάμε για τεράστια επιτυχία με εκατομμύρια πιστούς ακολούθους, δικές τους σειρές καλλυντικών, best - seller βιβλία και φυσικά πολλάαα λεφτά!)
Δεν είναι τυχαίο πάντως και μην το παίρνετε αψήφιστα! Μπορεί να έχουν μπει στο στόχαστρο πολλών γιατί πλέον είναι business women και προωθούν προϊόντα απροκάλυπτα, αλλά η ουσία είναι ότι είναι απίστευτα διασκεδαστικές κι αν είσαι αρκετά ώριμη για να μην παρασυρθείς και τα αγοράσεις όλα, μπορείς να μάθεις αρκετά πράγματα!
Όπως και να΄χει, πολλά είπα! Απολαύστε τις!

No1 : Zoe Sugg, ή αλλιώς Zoella. Μια χαριτωμένη 26χρονη Βρετανίδα, που ξεκίνησε από ένα ταπεινό blog του blogspot το 2009 και σήμερα έχει 10.000.000 ακολούθους στο Youtube, δική της σειρά καλλυντικών, 2 best-seller εφηβικά μυθιστορήματα σε συνεργασία με τις εκδόσεις Penguin και μια σειρά από βραβεία. Γιατί μ' αρέσει; Γιατί πραγματικά μου φτιάχνει τη διάθεση, όχι μόνο με τις συμβουλές ομορφιάς που δίνει σε ερασιτεχνικό επίπεδο, όπως πάντα τονίζει και η ίδια αλλά και με τα συχνά της vlog,  όπου μοιράζεται την καθημερινότητά της και όλα αυτά πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο.


Νο2 : Μάρα Σαμαρτζή. Η δικιά μας γλυκιά Μάρα με τα φυσικά κόκκινα μαλλιά δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Έχει το δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα, είναι έξυπνη, διασκεδαστική και τόσο προσιτή που νιώθεις ότι είναι η κολλητή σου! Το κανάλι της, διαθέτει όλο το πακέτο beauty, lifestyle, vlogging κατά τα ξένα πρότυπα, αλλά πολύ προσεκτικά προσαρμοσμένα στην ελληνική πραγματικότητα, κρατώντας τις ισορροπίες με μεγάλη δεξιοτεχνία κατά τη γνώμη μου. Για να εξηγηθώ: σε κάνει να ξεχνάς την κατάθλιψη που πλανάται στον αέρα γύρω σου λόγω της κρίσης, με δροσερά video και συμβουλές ομορφιάς, αλλά δε σε κάνει να νιώθεις άσχημα αν δε μπορείς να αγοράσεις τα προϊόντα που προτείνει. Είμαστε μια παρέα που το διασκεδάζει και όλα θα πάνε καλά. Ίσως η μόνη ελληνίδα beauty vlogger που μπορώ να παρακολουθήσω χωρίς να με πιάσει κατάθλιψη.


No3: Mimi Ikonn. Μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα, αρκετά έξω από τα ελληνικά δεδομένα, με καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν, μεγαλωμένη στον Καναδά, που τα τελευταία χρόνια ζει στο Λονδίνο. Ταξιδεύει πολύ, έχει δική της επιχείρηση με εξτένσιονς μαλλιών, κάνει διαλογισμό, δεν τρώει κρέας, ούτε γαλακτομικά, δεν αποχωρίζεται ποτέ τον άντρα της και τα vlog της κυρίως περιστρέφονται γύρω από μαλλιά, μόδα, ταξίδια και συμβουλές για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά και το πώς να ξεπεράσεις τα προβλήματα και τους ενδοιασμούς σου και να πετύχεις τους στόχους σου. Την ανακάλυψα τελευταία και με έχει συναρπάσει η αποφασιστικότητά της αλλά και το απαράμιλλο στυλ της. Ok, τα vegan και τον αυστηρά προγραμματισμένο διαλογισμό δεν τα λατρεύω, αλλά κι αυτά συμβάλλουν στον σχηματισμό μιας αρκετά ενδιαφέρουσας προσωπικότητας.

No4: Nicole Guerriero. Μια κλασική αμερικανίδα αυτή τη φορά, (απ΄το USA μέσα λέμε) την οποία κυρίως προτιμώ για τις πιο τεχνικές λεπτομέρειες που δίνει όταν κάνει το μακιγιάζ της. Ξέρετε τώρα, το βουρτσάκι με αυτή την κλίση, αυτό το κονσίλερ είναι καλύτερο από το άλλο κλπ κλπ. Ωραία τα προϊόντα μακιγιάζ, αλλά να ξέρουμε και πώς να τα χρησιμοποιούμε! Αυτή είναι και η πρώτη beauty blogger που άρχισα να παρακολουθώ, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είναι και όσο εθιστική όπως οι άλλες, γιατί δεν προωθεί τόσο το lifestyle της αλλά δημιουργεί tutorial με διάφορα look. Πάντως είναι μια σταθερή αξία.

Αυτές ήταν οι αγαπημένες μου beauty vloggers! Κατά καιρούς παρακολουθώ και άλλα κανάλια, αλλά αυτές είναι οι top μου! Ελπίζω αν είστε πεσμένες ψυχολογικά, ή απλά ψάχνετε να περάσετε ευχάριστα τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας, να τις ανακαλύψετε κι εσείς και να σας φτιάξουν τη διάθεση! Περιμένω σχόλια με τις δικές σας αγαπημένες γιατί ξέρω ότι έχετε κι εσείς ένοχα μυστικά! Χε χε! Και φυσικά, να περιμένετε κι από μένα πού και πού μερικές αναρτήσεις σχετικές με θέματα ομορφιάς ή lifestyle, γιατί τώρα που το σκέφτομαι, έλειπαν από το Χωρίς Ειρμό!
Φιλάκια!


1 σχόλιο: